
Ingredients:
per les tulipes
- 100 gr. de mantega
- 100 gr. de sucre llustre
- 100 gr. de farina
- 3 clares d'ou

pel farcit
- 100 gr. de formatge cremós
- 100 gr. de nata líquida per muntar
- 50 gr. de crema de llimona (lemon curd)
per l'acompanyament
- 100 gr. de cireres fresques
- 100 gr. de maduixes
- 50 gr. de sucre
- suc de llimona
Per les tulipes
Desfeu la mantega i deixar-la refredar una mica.
En un bol, barregeu les clares amb el sucre i la mantega desfeta, sense batre, fins que quedi una massa llisa i sense grumolls. Incorporeu la farina i deixeu-ho reposar uns 10 minuts.
A la safata del forn, sobre un paper per forn, estireu cullerades de massa formant cercles prims de la mateixa mida. Coure'ls al forn a 200ºC fins que agafin color (no feu servir l'aire).
Millor fer-les de dues en dues, per què un cop hagin agafat color i quan encara estan calentes, s'agafen amb la mà o amb ajut d'un paper de cuina, i es posen sobre un got posat cap avall, tot donant-los-hi les formes de tulipa.
Per la mousse
Barregeu el formatge amb la crema de llimona i la nata muntada. Deixar-ho refredar a la nevera.
Per l'acompanyament
Traieu el pinyol de les cireres, talleu les maduixes en quarts, afegiu-hi el sucre i el suc de llimona. Deixeu-ho reposar 15 minuts.
Coeu-ho al foc fins aconseguir un almívar dens, uns 15-20 minuts.
Poseu dues cullerades de mousse dins cada tulipa, i a sobre una d'acompanyament.
5 comentaris:
Que bones!!! Com totes les receptes que surten d'aquests tallers del Caprabo, m'encanten.
Gràcies per compartir-les amb els que no ens va be venir.
PTNTS
Dolça
Quina cara més bona que fan aquestes tulipes!!!!! felicitats! Me les guardo!
Ooooh, Sara Maria, ens has robat el cor amb les tulipes, son tan delicades i precioses!!! gràcies.
Com diu la Mireia, aquesta és la idea i nosaltres a inventar!. Tenim la base de la tulipa i el farcit, a la imaginació de cadascú!.
Sort que acabo de sopar i estic tip si no foto caixalada a la pantalla.
Publica un comentari a l'entrada