*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 7 de gener de 2010

Plumcake vegà amb poma

Una altre recepta estreta del bloc La petita vegana.

Ingredients:
- 1 iogurt de soja (farem servir el got del iogurt per les altres mides)
- ½ got de iogurt d’oli
- ½ got de iogurt de llet de soja
- 2 gots de iogurt de farina de civada
- 2 gots de iogurt de melassa de blat
- 3 culleres de farina de soja rasses
- 8 cullerades d’aigua
- el suc de mitja llimona
- pell ratllada d’una llimona
- 1 sobre de llevat
- 1 poma golden tallada a daus petits

Escalfem el forn a 180ºC.

Barregem la farina de soja amb l’aigua fins que quedi amb la textura semblant a un ou batut. Reservem.

En un bol barregem el iogurt amb la melassa, la llet de soja, el suc i la pell de llimona, l’oli.
Hi afegim, de mica en mica, la farina de civada i el llevat. Ho barregem bé.

Hi tirem la fruita tallada a daus petits i barregem.
Ho posem en un motlle per anar al forn (engrassat i enfarinat si no és de silicona, si és de silicona millor engrassat).

Ho posem al forn a 180ºC durant 25-30 minuts.

4 comentaris:

Striper ha dit...

M'ahrada he agafat un troçet!!

Glòria ha dit...

Una adaptació de la recepta del ioghourt, que segur que ha de quedar molt bona i per la foto, molt melosa.

Francesc ha dit...

Em sembla una recepta ben curiosa. Això del iougurt de soja i la farina de soja ho trobe molt diferent de tots els ingredients que conec. Salutacions

Boston1955 ha dit...

Aixo pinta molt boooooooo.

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...