Una altre recepta estreta del bloc La petita vegana.
Ingredients:
- 1 iogurt de soja (farem servir el got del iogurt per les altres mides)
- ½ got de iogurt d’oli
- ½ got de iogurt de llet de soja
- 2 gots de iogurt de farina de civada
- 2 gots de iogurt de melassa de blat
- 3 culleres de farina de soja rasses
- 8 cullerades d’aigua
- el suc de mitja llimona
- pell ratllada d’una llimona
- 1 sobre de llevat
- 1 poma golden tallada a daus petits
Escalfem el forn a 180ºC.
Barregem la farina de soja amb l’aigua fins que quedi amb la textura semblant a un ou batut. Reservem.
En un bol barregem el iogurt amb la melassa, la llet de soja, el suc i la pell de llimona, l’oli.
Hi afegim, de mica en mica, la farina de civada i el llevat. Ho barregem bé.
Hi tirem la fruita tallada a daus petits i barregem.
Ho posem en un motlle per anar al forn (engrassat i enfarinat si no és de silicona, si és de silicona millor engrassat).
Ho posem al forn a 180ºC durant 25-30 minuts.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
M'ahrada he agafat un troçet!!
Una adaptació de la recepta del ioghourt, que segur que ha de quedar molt bona i per la foto, molt melosa.
Em sembla una recepta ben curiosa. Això del iougurt de soja i la farina de soja ho trobe molt diferent de tots els ingredients que conec. Salutacions
Aixo pinta molt boooooooo.
Publica un comentari a l'entrada