*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 27 de gener del 2011

Crema de col

Ingredients:
- una col
- una ceba grossa
- dues patates
- mantega
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
- quatre formatgets
- un litre de brou vegetal o de pollastre
- 1/2 d'aigua

En una olla posem una nou de mantega, un rajolí d'oli i la ceba tallada a trossos. Li donem unes voltes i hi afegim la col tallada també a trossos, les patates a daus, el brou i l'aigua. Jo vaig fer servir brou de pollastre Aneto que m'agrada molt.

Ho deixem bullir. Quan la col i la patata estiguin cuites ho enretirem del foc i ho triturem amb la batedora elèctrica o vas americà (aquest últim ho deixa finíssim), tot afegint-hi els quatre formatgets.
Salpebrem al gust i llestos!
La varem servir amb ceba cruixent a sobre.
El sofregir una mica la ceba abans li va donar un gust diferent i molt bo.

5 comentaris:

Fem un mos ha dit...

Un plat calent que amb aquet temps entra molt bé
Petons

La Taula d'en Bernat ha dit...

Mmmmm! Un plat vegetarià d'allò més saludable i apetitós... M'anoto la recepta!

Salutacions!
La Taula d'en Bernat

margot ha dit...

Guapaaaaaaa!!!
Tinc tota mena d ecremas, peor de col no.
M'encanat.
Petonssssssssssss

SUSANNA ha dit...

Hola guapa tu,...

amb aquest dies de fred .,,un plat com aquest de 10...

mil petonets Susanna

Francesc ha dit...

A mi la col m'agrada molt i aquesta crema t'ha quedat molt i molt abellidora. Salutacions

Segueixen aquest bloc