*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimarts, 3 d’abril del 2007

Aletes de pollastre picants

Aquesta recepta és de la web de Caprabo, on hi ha una secció de receptes, algunes molt interessants.

Ingredients:
- 600 grs d'aletes de pollastre
- 1 tassa de pa ratllat
- 1 gotet d'oli d'oliva
- 3 grans d'all
- 1 rajolí de vi blanc
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- un pessic de pebre vermell picant
- 1 fulla de llorer
- pebre i sal.


Separeu la carn de pollastre de l'os des d'un dels extrems, rascant amb un ganivet esmolat, fins que formi una bola a l'altre extrem. Salpebreu les aletes i arrebosseu-les amb pa ratllat.

Escalfeu l'oli en una cassola, afegiu-hi el llorer i els grans d'all picats, i fregiu les aletes per tots els costats fins que estiguin ben daurades.

Regueu-les amb un rajolí de vi, empolvoreu-les amb el pebre vermell dolç i amb el picant i espereu que s'evapori.

Tapeu-les, deixeu-les reposar i serviu-les.

Segueixen aquest bloc