*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 25 d’abril de 2007

Confitura de tomàquet

Ingredients:
- 500 gr. de tomàquets madurs i vermells
- 1/2 litre d'aigua
- 300 gr. de sucre
- 1 canonet de canyella
- 1 cullera de vinagre agredolç
- sal


Es pelen els tomàquets, traient-ne les llavors i es posen a bullir trossejats en un cassó amb mig litre d'aigua, el sucre i la canyella durant uns tres quarts d'hora. Fins a aconseguir una textura espessa.

Retireu del foc, afegiu una cullerada de vinagre i, si cal, rectifiqueu de sal.

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...