Ingredients :
- 450 gr. de fetge d’au
- 350 gr. de mantequilla
- 1 got de conyac
- sal i pebre
- nou moscada
Saltejar els fetges, flambejar amb conyat abans de que estiguin cuits, mig crus.
Fondre la mantequilla, sal, pebre i nou moscada.
Quan està ben barrejar s’hi afegeixen els fetges passats per la picadora, ha de quedar una pasta molt fina. Barrejar be.
Deixar-ho a la nevera un dia abans de servir.
- 450 gr. de fetge d’au
- 350 gr. de mantequilla
- 1 got de conyac
- sal i pebre
- nou moscada
Saltejar els fetges, flambejar amb conyat abans de que estiguin cuits, mig crus.
Fondre la mantequilla, sal, pebre i nou moscada.
Quan està ben barrejar s’hi afegeixen els fetges passats per la picadora, ha de quedar una pasta molt fina. Barrejar be.
Deixar-ho a la nevera un dia abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada