*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 31 de març del 2008

Espinacs amb Tzatziki

Ingredients:
- 400 gr. d’espinacs nets
- 200 gr. de ceba, tallada en juliana
- 1 gra d’all
- 4 pites
- 40 gr. de panses de Corint
- 1 iogurt
- 1 llimona
- 200 gr. de cogombre
- sal, pebre i oli d’oliva verge


Coure els espinacs, tres minuts al microones, o al vapor.

Fregir la ceba en una mica d’oli, a foc baix i tapada, fins que quedi cuita però sense color. Afegir-hi les panses i els espinacs. Salpebrar i deixar-ho coure junt uns minuts.

Picar l’all i barrejar-lo amb el iogurt, el suc de la llimona, sal i pebre. Pelar el cogombre i tallar-lo ben petit, afegir-lo a la salsa. Afegir una mica d’oli i remenar-ho fins que quedi tot ben barrejat.

Escalfar les pites i farcir-les amb la barreja d’espinacs i una mica de salsa. Servir la resta de la salsa a part per qui en vulgui més.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Que bo que te que estar, rico, rico..

La cuina vermella ha dit...

Hola Sara Maria!
Ja saps que tenim debilitat per la cuina grega i et felicitem per la combinació.

Una recomanació pels espinacs: nosaltres abans de cuinar-los, en comptes de bullir-los, els posem a la pica, els salem i els axafem vigorosaments amb les mans fins que treuen l'aigua. D'aquesta manera queden les fulles senceres i d'un color verd intens. Ja ens diràs.

Un petó dels teus admiradors de la cuina vermella.

Sara Maria ha dit...

M'apunto el truqui. Jo tampoc els bullo maig, no m'agraden bullits, el que faig a vegades és posar-los 2 minuts al microones, també treuen l'aigua així.

CESC ha dit...

Hola Sara Maria. He vist el teu comentari al meu bloc i, ara sí, he descobert com comunicar amb tu. Em sembla perfecte que publiques la recepta de la coca de patates. Per cert, enhorabona pel teu bloc. Hi tens receptes d'allò més insteressants i temptadores. L'altre, el dels viatges pel món, té unes fotos molt "xules". Salutacions.

Segueixen aquest bloc