*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 14 de maig del 2008

Albergínies farcides

Recepta del Llibre de Sent Soví.

Ingredients:
- albergínies
- cebes
- julivert, menta i marduix
- ous
- formatge ratllat
- panses
- alls
- espècies
- llet d’ametlles
- brou
- oli d’oliva verge
- greix (llard)


Escaldar les albergínies, tallades per la meitat, en aigua i sal. Un cop hagin bullit, treure-les i fer-les escórrer, tot prement-les entre dos plats o dues fustes.
Reservar les menys cuites i més consistents.

En un bol barrejar, la resta d’albergínies tallades, cebes, julivert, menta i marduix. Tot tallat ben petit.
Afegir-hi ous i formatge ratllat, panses i alls cuits, tot tallat petit.
Continuar barrejant-ho tot. S’hi poden afegir altres espècies.

Es farceixen les albergínies reservades amb aquesta barreja i es pleguen tot tancant-les. Al llarg o a l’ample, com vagi millor.

Es posen en una cassola sobre una ceba tallada. S’hi afegeix llet d’ametlles feta amb el brou, una mica d’oli, una mica de greix i es posa al forn.

4 comentaris:

gina ha dit...

mm quina delicia, jo normalment en faig pero sempre farcides de carn, aquesta és una opcio perquè siguin mes lleugeres.
felicitats

La cuina vermella ha dit...

Que bé que facis aquest recull de receptes del Sent Sovi!!! Quantes receptes bones aprenem amb tu. Enhorabona estimada!

Glòria ha dit...

Aquesta sí que és de tradició, tradició, eh?.

Fins demà!

Striper ha dit...

Es una delas poques maneres que menjo Albergínies .

Segueixen aquest bloc