*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 5 de maig del 2008

Pastís de maduixes naturals amb vainilla

Una altre de les receptes que ens va fer la Mireia Carbó, també es pot fer a gust del cuiner, amb mango, kiwi, prèssec... Sempre amb fruites sucoses.

Ingredients:
- 1 base de pa de pessic
- 500 ml. de llet
- 100 gr. de sucre
- 4 rovells d'ou
- 30 gr. de Maizena
- 1 beina de vainilla
- 250 gr. de maduixes naturals
- xocolata negre

Barregeu els rovells amb la Maizena i una mica llet. Reserveu.

Bulliu la resta de la llet amb el sucre i la vainilla. Obriu la baina al llarg i rasqueu l'interior, tant el que en surt com la baina la poseu a la llet. Apagueu el foc quan hagi arrencat el bull.

Deixeu reposar i refredar la llet i afegiu-la als ous, poc a poc, tot remenant.
Coleu la barreja i torneu-ho a posar al foc fins que arrenqui el bull. Deixeu refredar.

Disposeu la crema sobre el pastís i cobriu-ho amb les maduixes tallades a làmines.

Decoreu el pastís amb la xocolata desfeta.
Si el pastís no és pel mateix dia va bé mullar el pa de péssic amb almívar abans de farcir-lo, així no queda sec.

6 comentaris:

Striper ha dit...

AH que te que estar de bo aixo, naym naym.

Francesc ha dit...

Feia dies que no entrava al teu bloc i veig que tens receptes noves per a llepar-se'n els dits. Salutacions.
P.S. No pots imaginar-te l'enveja sana que em feu la Gemma i tu (i l'altra gent) que podeu assistir a les classes de la Mireia Carb�.

gina ha dit...

uff que bó ha de ser.

Mar Calpena ha dit...

Tengui! Jo el repetiré...

Sara Maria ha dit...

Jo al crema ja l'he fet servir per altres postres!

Delicias ha dit...

Aprofitem per presentar-nos, vam començar fa dos dies en això dels blogs de cuina i també per dir-te que fa una pinta....d'esta boníssim. El provarem de fer, ara que estem en "plena operació bikini", no vindra d'unes calories més. Si vols, visita'ns a la nostra cuina. Felicitats, de nou, i una abraçada!!!!

Segueixen aquest bloc