Una altre de les receptes que ens va fer la Mireia Carbó, també es pot fer a gust del cuiner, amb mango, kiwi, prèssec... Sempre amb fruites sucoses.
Ingredients:
- 1 base de pa de pessic
- 500 ml. de llet
- 100 gr. de sucre
- 4 rovells d'ou
- 30 gr. de Maizena
- 1 beina de vainilla
- 250 gr. de maduixes naturals
- xocolata negre
Barregeu els rovells amb la Maizena i una mica llet. Reserveu.
Bulliu la resta de la llet amb el sucre i la vainilla. Obriu la baina al llarg i rasqueu l'interior, tant el que en surt com la baina la poseu a la llet. Apagueu el foc quan hagi arrencat el bull.
Deixeu reposar i refredar la llet i afegiu-la als ous, poc a poc, tot remenant.
Coleu la barreja i torneu-ho a posar al foc fins que arrenqui el bull. Deixeu refredar.
Disposeu la crema sobre el pastís i cobriu-ho amb les maduixes tallades a làmines.
Decoreu el pastís amb la xocolata desfeta.
Si el pastís no és pel mateix dia va bé mullar el pa de péssic amb almívar abans de farcir-lo, així no queda sec.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
AH que te que estar de bo aixo, naym naym.
Feia dies que no entrava al teu bloc i veig que tens receptes noves per a llepar-se'n els dits. Salutacions.
P.S. No pots imaginar-te l'enveja sana que em feu la Gemma i tu (i l'altra gent) que podeu assistir a les classes de la Mireia Carb�.
uff que bó ha de ser.
Tengui! Jo el repetiré...
Jo al crema ja l'he fet servir per altres postres!
Aprofitem per presentar-nos, vam començar fa dos dies en això dels blogs de cuina i també per dir-te que fa una pinta....d'esta boníssim. El provarem de fer, ara que estem en "plena operació bikini", no vindra d'unes calories més. Si vols, visita'ns a la nostra cuina. Felicitats, de nou, i una abraçada!!!!
Publica un comentari a l'entrada