Del web del Jamie Olivier.
Ingredients:
- Chilli de vermell fresc
- 1 gra d'all, pelat
- 15 gr. gingebre fresc
- 1 cullerada d’oli vegetal
- un polsim de pebre vermell
- ½ cullerada de garam masala
- una cullereta de puré de tomàquets
- 3 cullerades petites de coriandre fresc, fulles picades i tiges reservades
- 400 gr. de pit de pollastre, tallat en daus
- 1 ceba petita, pelada i tallada
- ½ cullereta de pebre vermell
- ½ cullereta de pebre verd
- un polsim de canyella mòlta
- un polsim de coriandre mòlt
- un polsim de curcuma
- 400 gr. de tomàquet de pera de llauna
- 100 ml iogurt
- 100 ml crema de llet
L'escabetx necessitarà ser preparat el dia abans per deixar adobar el pollastre tota la nit.
En un pot del túrmix posar el chilli, all, gingebre i l’oli vegetal. Afegeixi el pebre vermell, garam masala i el puré de tomàquets, més les tiges de coriandre, i trituri fins formar una pasta. Afegeixi la resta d’espècies i herbes.
Posi les peces de pollastre en un bol gran, cobreixi'ls amb l'escabetx i deixar-ho macerar a la nevera tota la nit.
Sofregir la ceba. Afegir els tomàquets de llauna tallats a daus, i el iogurt.
Afegeixi les peces de pollastre i cogui a foc lent suaument durant 15 a 20 minuts fins que cuits.
Just abans de servir, afegeixi la crema de llet i les fulles de coriandre picades.
Servei amb arròs blanc vaporós i una amanida de full variada.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Um amb tantes especies te que estar bonisim que es el massala?
És una barreja d'espècies, semblant al curry, molt utilitzada en la cuina india (significa això "barreja d'espècies"). La barreja varia segons la zona de la Índia (també com el curry), però les espècies bàsiques que la componen són: canyella, clau, nou moscada, pebre nebre i llavors verdes de càrdamomo; després pot dur altres com gingebre, sèsam, llavors de mostassa, comí...
ara anava a preguntar-te el mateix que striper jeje, m'ha quedat clar.
a casa ens agraden molt les especies a vere si m'atreveixo i el faig.
Quina casualitat, jo també volia saber què era això del garam-masala
No sé perquè el nom ja em sonava "oriental".
Per cert, com sóc tan despistat, ara no recorde si t'he dit que t'he inclòs al meu bloc dins de l'apartat "el llibre de Sent Soví del segle XXI". Salutacions i continua alegrant-nos l'existència amb eixos plats tan curiosos que prepares.
Nena, quina activitat... com a molt poc aquet pollastre ha de ser del tot afrodisiac, no?
petons.
Publica un comentari a l'entrada