*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 19 de maig del 2008

Puré d’albergínies al curry

Ingredients:
- 1 albergínia
- 2 cullerades d’oli d’oliva verge
- 1 tomàquet pera
- 1 porro
- 100 ml de brou de verdures
- 1 cullerada petita de curry
- 1 polsim bitxo picant mòlt o canyella
- sal i pebre


Partir l’albergínia per la meitat, tot fent-li talls quadriculats a la superfície.
Se li tira un par de cullerades d’oli i es cou al forn a 200ºC durant uns 20 minuts.

Mentre es pela el tomàquet i se li treu les llavors, es talla a daus petits.
El porro es talla a rodanxes fines.

Un cop estan cuites les albergínies, es buiden una mica tot reservant la carn que en traiem, la qual picarem a daus petits.

Es torra una mica el curry a la paella i se li afegeix el brou. Quan està calent se li afegeixen les verdures.
Se li afegeix la carn de l’albergínia. Es salpebra i se li posa el bitxo.

S’ha de controlar que no quedi molt sec, si cal se li afegeix aigua.
Quan esta llest se li tira per sobre un rajolí d’oli d’oliva.

7 comentaris:

Striper ha dit...

No dubto que sigui bo pero a mi l'alberginia aixi com que no.

Francesc ha dit...

Deu estar bon�ssim amb eixe toc de curri. Per cert, creus que es podria utilitzar com a acompanyament, per exemple, d'una carn torrada i constituir un plat �nic? Salutacions.

Sara Maria ha dit...

Jo crec que si, que molt bé, jo l'he provat acompanyat pollastre a la planxa i quedava d'allò més bé.

Anònim ha dit...

Hola Sara,
segon intent de felicitació pels blogs.
Aviat t'enviaré el de la fideuà de dissabte.
Pepon

La cuina vermella ha dit...

Mmmm. Exquisida recepta! com sempre el que fas és estupendo i deliciós.
Petons.

Anònim ha dit...

Hola Sara Maria!
Crec que un dia provaré de fer-ho i ho barrejaré amb pasta, per variar una recepta que faig tot sovint.
I molt interessant el curs del Pep Nogué, eh?

Salut!

Massitet

Sara Maria ha dit...

Bona idea Massitet, segur que queda d'allò més bé.

Segueixen aquest bloc