La Mita, companya de la feina, ha dut un llibre que li va regalar el seu marit, és el Recetario del foie gras d'André Bonnaure. La recepta no l'he fet, però n'havia fet una de semblant, ja la faré doncs promet el contrast de la dolçor del foie amb l'agror del iogurt.
Ingredients:
- 200 gr. de foie fresc
- 8 iogurts grecs
- sal i pebre
Netejar el foie i passar-lo, per marcar-lo, per una paella calenta. Uns dos minuts.
Passar el foie per la Thermomix durant 10 minuts a 70ºC, triturar-lo.
Els que no tenim aquest aparell, podem triturar-lo en un túrmix i escalfar-lo en un pot tot remenant.
Salpebrar i deixar refredar.
Afegir-hi els iogurts tot confeccionant una crema que deixarem refredar a la nevera abans de servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
De dues delicatessen una delicia ummm que bona.
Aquest es el millor llibre de foie que he tingut a les mans, una meravella. La recepta no l’he provada ja explicaràs….
El que jo havia provat era amb caldo d'au i el foie. Tot triturat i corregit de sal i pebre. Aquest encara no l'he provat... Si el fas tu abans, ja ens dirà que tal.
Hola, hola!
El llibre aquest és genial: l'he tingut a les mans unes quantes vegades, però mai m'he decidit a comprar-lo. Pica una mica a la butxaca.
I gràcies per aquest dos-en-un de receptes de foie! La veritat és que a mi em sentaria malament de tant que en podria arribar a menjar...
Salut!
Massitet
A mi m'agrada molt el "foie", però només en puc menjar als restaurants. Supose que deu tindre un sabor suau i delicat superb. Em podries dir el "Recetario del foie gras", d'André Bonnaure, de quina editorial és? La veritat és que no sé si m'atreviria a preparar-lo jo mateix, però és que es tracta d'una menja tan bona! Veritat? Salutacions. A cada dia m'agrada més el teu bloc.
Publica un comentari a l'entrada