*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 23 de maig del 2008

Sopa de foie amb iogurt grec

La Mita, companya de la feina, ha dut un llibre que li va regalar el seu marit, és el Recetario del foie gras d'André Bonnaure. La recepta no l'he fet, però n'havia fet una de semblant, ja la faré doncs promet el contrast de la dolçor del foie amb l'agror del iogurt.

Ingredients:
- 200 gr. de foie fresc
- 8 iogurts grecs
- sal i pebre

Netejar el foie i passar-lo, per marcar-lo, per una paella calenta. Uns dos minuts.

Passar el foie per la Thermomix durant 10 minuts a 70ºC, triturar-lo.
Els que no tenim aquest aparell, podem triturar-lo en un túrmix i escalfar-lo en un pot tot remenant.

Salpebrar i deixar refredar.
Afegir-hi els iogurts tot confeccionant una crema que deixarem refredar a la nevera abans de servir.

5 comentaris:

Striper ha dit...

De dues delicatessen una delicia ummm que bona.

Juan Luis ha dit...

Aquest es el millor llibre de foie que he tingut a les mans, una meravella. La recepta no l’he provada ja explicaràs….

Sara Maria ha dit...

El que jo havia provat era amb caldo d'au i el foie. Tot triturat i corregit de sal i pebre. Aquest encara no l'he provat... Si el fas tu abans, ja ens dirà que tal.

Anònim ha dit...

Hola, hola!
El llibre aquest és genial: l'he tingut a les mans unes quantes vegades, però mai m'he decidit a comprar-lo. Pica una mica a la butxaca.

I gràcies per aquest dos-en-un de receptes de foie! La veritat és que a mi em sentaria malament de tant que en podria arribar a menjar...

Salut!

Massitet

Francesc ha dit...

A mi m'agrada molt el "foie", però només en puc menjar als restaurants. Supose que deu tindre un sabor suau i delicat superb. Em podries dir el "Recetario del foie gras", d'André Bonnaure, de quina editorial és? La veritat és que no sé si m'atreviria a preparar-lo jo mateix, però és que es tracta d'una menja tan bona! Veritat? Salutacions. A cada dia m'agrada més el teu bloc.

Segueixen aquest bloc