Ingredients:
- 16 escamarlans
- 400 gr. de mongetes del ganxet cuites
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- 1 all
- julivert
- 1 copa de vi blanc
- 2 brins de safrà
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Si els escamarlans són congelats deixar-los descongelar.
En una paella o cassola, amb una mica d’oli ben calent, saltajar-los uns minuts i reservar-los.
En el mateix oli sofregeix la ceba, el tomàquet i els pebrots, en aquest ordre i tallats a daus petits. Quan estiguin cuits, afegeix el vi blanc i deixar reduir.
Afegeix les mongetes de ganxet i un got d’aigua, sal i pebre, i deixa-ho coure uns minuts.
Torra una mica el safrà i posa’l al morter amb una mica de sal, pica fins a obtenir-ne una pols fina. Afegir-hi el julivert i una mica de sal.
Afegeix-ho a les mongetes, incorpora també els escamarlans i deixa-ho un parell de minuts més al foc.
S’hi poden afegir bolets de temporada.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
1 comentari:
aquets escamarlans tenan que esta per llepar-se els dits pero amb tant poca estona quedan cuites les montgetes es que m'ha sortit el dubte.
Publica un comentari a l'entrada