Ingredients:
- 8 pebrots del piquillo
- 8 cors de carxofa al natural
- 150 gr. de gambes
- 150 ml. crema de llet
- 1 copa de brandy
- all picat
- julivert
- sèsam torrat
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Saltejar els caps de les gambes amb una mica d’oli i l’all, afegir el brandy i deixar reduir. Afegir la crema de llet, deixar un minut i apagar el foc, tapar i deixar reposar uns 10 minuts. Triturar i colar. Reservar.
Saltejar les carxofes (si són naturals escaldar-les abans), amb all i les gambes, salpebrar i deixar refredar.
Farcir el pebrots amb la barreja ja freda.
En servir escalfar-los al forn o microones i amanir amb la salsa dels caps. Decorar amb un polsim de sèsam torrat.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Em sap greu pero li he donat una caixalada.
I nosaltres ens hem menjat el trosset que ha deixat l'striper!!!
Ja és ben cert, ja, que "a la taula i al llit, al primer crit"... En vas fer més, oi, Sara Maria?
Publica un comentari a l'entrada