En Jordi m’ha enviat aquesta recepta, promet ser molt bona i fàcil de fer, a més, es pot fer amb qualsevol peix.
Ingredients:
- 500 gr. de salmó o qualsevol peix en filet sense espines ni pell i en daus.
- 200 ml. de nata líquida
- 1 cullerada petita de pebre vermell dolç
- 1 cullerada petita d’anet
- ½ pot del més petit tomàquet sofregit (Solís)
- 2 ous
Posar tots els ingredients en una batedora i triturar-ho.
En un motlle rectangular de vidre o de plàstic que vagi al microones, posar-hi oli a les parets i després posar-hi pa ratllat. Treure l’excés. Posar-hi el preparat de peix i tapar-lo amb plàstic transparent. Posar-ho al microones al mínim durant uns 15 minuts i després comprovar el grau de cocció. Deixar refredar i desemmotllar.
Pels dies de festa es pot recobrir el pastís amb salmó fumat i sempre cal acompanyar-lo amb una salsa:
Maionesa, salsa rosa, salsa tàrtara, etc.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Caram, t'ha quedat de restaurant i amb una pinta fabulosa. Sembla molt fàcil de fer i el resultat, espectacular! Tinc un motlle d'aquells de corona, de plàstic, i provaré de fer-lo aquest cap de setmana, si no hi ha res de nou... Salutacions.
Doncs realment sembla facil i deliciosa ummmm!!!
Francesc, les fotografies de Delícies, en gran majoria, no són meves. Les del Racó del món, si que ho són totes.
Crec que amb el motlle que dius pot quedar molt be.
Sara Maria, els que no tenim microones el podem fer al bany maria al forn??? Com ho veus?
sara,que fàcil de fer no?? és un plat ideal per fer aqui casa.
felicitats
Cuina Vermella, no ho sé pas, però mirant la recepta crec que si, malgrat que potser hi afegiria un ou per tal de donar-li consistència un cop cuit. Si ho proveu, ja direu!
Hola, hola!
jo en faig un de salmó i porros i per quallar-lo hi poso ous. A més, en comptes de nata hi poso lleta evaporada.
Ho dic per als amics de cuina vermella, perque el coc al forn i queda perfectament quallat!
Per cert, Sara Maria, provaré aquesta versió a veure que tal!
Massitet
Publica un comentari a l'entrada