En pocs dies, dues receptes d’aletes de pollastre, però es que m’agraden, que hi voleu fer…
Ingredients:
- sis ales de pollastre (amb la punta inclosa)
- una cabeça d’alls
- romaní
- pebre vermell dolç
- sal
- oli d’oliva verge
Passar pel foc i netejar bé les ales de pollastre. Partir-les.
Tallar els grans d’all a làmines gruixudes.
Posar les altes al fons d’una paella gran per que hi càpiguen totes sense amuntegar-se. Afegir-hi els alls, el romaní i salpebrar.
Cobrir amb oli. Posar al foc, el meus fluix possible, per que es vagin confitant amb el gust d’all.
Girar-les al cap d’una estona.
Quan els alls comencin a agafar color, pujar el foc ben alt per que la pell quedi cruixen, primer d’un costat i després de l’altre.
S’hi poden afegir les espècies i herbes que es vulgui.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
El pollastre és la carn que més m'agrada. Aquests "pecadets" posen a prova el règim més estricte. Segur que són boníssimes. Salutacions.
Al teu gust i també al meu.
Ostres carinyo, que bones!!
Per l'amor de Déu, Sara Maria! Que no dono a l'abast de provar totes les coses tan bones que ens proposes!
Per cert, i si provo de fer-les amb sajolida? Redéu, més feina! aaaaarghhhhh!!!
;-)
Massitet
ohhhh, quin deliri, jo també les acostumo a fer així i......... no tinc paraules pq se'm fa la boca aigua.
Publica un comentari a l'entrada