
Ingredients:
- sis ales de pollastre (amb la punta inclosa)
- una cabeça d’alls
- romaní
- pebre vermell dolç
- sal
- oli d’oliva verge
Passar pel foc i netejar bé les ales de pollastre. Partir-les.
Tallar els grans d’all a làmines gruixudes.
Posar les altes al fons d’una paella gran per que hi càpiguen totes sense amuntegar-se. Afegir-hi els alls, el romaní i salpebrar.
Cobrir amb oli. Posar al foc, el meus fluix possible, per que es vagin confitant amb el gust d’all.
Girar-les al cap d’una estona.
Quan els alls comencin a agafar color, pujar el foc ben alt per que la pell quedi cruixen, primer d’un costat i després de l’altre.
S’hi poden afegir les espècies i herbes que es vulgui.
5 comentaris:
El pollastre és la carn que més m'agrada. Aquests "pecadets" posen a prova el règim més estricte. Segur que són boníssimes. Salutacions.
Al teu gust i també al meu.
Ostres carinyo, que bones!!
Per l'amor de Déu, Sara Maria! Que no dono a l'abast de provar totes les coses tan bones que ens proposes!
Per cert, i si provo de fer-les amb sajolida? Redéu, més feina! aaaaarghhhhh!!!
;-)
Massitet
ohhhh, quin deliri, jo també les acostumo a fer així i......... no tinc paraules pq se'm fa la boca aigua.
Publica un comentari a l'entrada