Ingredients:
- 750 gr. de bacallà
- 2 patates
- 1 got d’oli
- 2 alls
- 1 fulla de llorer
- 200 ml. de nata líquida
- nou moscada
Dessalar el bacallà i reservar.
Posar a bullir les patates pelades i tallades a trossos amb la fulla de llorer. Quan portin un quart d’hora bullint, afegir-hi el bacallà. Deixar coure uns 10 minuts més.
Amb una mica de líquid de la cocció, triturar les patates. Treure les espines que puguin quedar del bacallà.
Posar un una cassola o paella fonda, l’oli amb els alls. Deixar enrossir. Afegir les patates i el bacallà trossejat ben petit. Barrejar fins que quedi una pasta.
Afegir la nata líquida i una mica de nou moscada ratllada.
La consistència ha de ser com la d’un puré de patates.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
9 comentaris:
Es sencillament delicos. jo per cap d'any vaic fer tastets amb olives d'arago, i taronja confitada.
La brandada és un plat boníssim. Tinc una cosina de València que la broda quan la fa. Salutacions.
P.S. La represa del teu bloc vol dir que ja has tornat de vacances? Per cert, les teues fotos parisenques són una passada.
Bé, si, ja he tornat... Treballo tot l'agost... Però aniré fent les entrades a un ritme més estiuenc.
Com ho barregem? Amb la forquilla o amb la batedora?
Jo ho faig amb la batedora.
Què fas, coloques la batedora a sota del pot i vas fent a poc a pic (com si fessim maionesa) o amunt i avall fins que queda tot lligat?
Perdona, és que m'agrada molt la brandada però no n'he fet mai. Ja sé que semblen preguntes de col·legiala però...
PTNTS
Doncs acostumo a fer la brandada en una cassola de fang, i amb li dono unes voltes amb la batedora elèctrica dins la cassola mateix. Si es fa coure estona, es va desfent de mica en mica tot remenant-lo amb una cullera i sense necessitat de la moderna batedora.
Acabo de descobrir el bloc a través d'aquesta recepta. M'agrada com ho expliques, ho fas senzill i entendor.
Esplèndid.
Benvingut El pare, gràcies!
Publica un comentari a l'entrada