Del programa Cuines de TV3.
Ingredients:
- 2 rovells d'ou
- 80 g de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 250 g de iogurt grec
- 125 g de llet
- 250 g de nata semimuntada
- 250 g de cireres
Per començar, poseu la llet i la meitat del sucre en un cassó al foc i deixeu-ho escalfar.
Mentrestant, poseu en un bol els rovells d'ou i l'altra meitat del sucre i barregeu-ho bé amb un batedor.
Seguidament, afegiu-hi la llet calenta amb el sucre, torneu-ho a barrejar amb el batedor, poseu-ho en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar.
Quan estigui a punt de bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi els fulls de gelatina, remullats i escorreguts, torneu-ho a barrejar amb el batedor, coleu-ho i deixeu-ho refredar una estona.
Afegiu-hi el iogurt i la nata i barregeu-ho bé fins que tingueu una massa ben fina.
Poseu-ho en copes i deixeu-ho refredar a la nevera. I ja per acabar, guarniu la copa amb unes quantes cireres per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Delicios , jo ahir vaig fer un amb presec.
Això ha de ser, senzillament, boníssim!!!!
Havia menjat mousse de ioghourt fora de casa, però no havia trobat cap recepta que em convencés. Aquesta la trobo molt encertada. La faré!.
Fins aviat
Sara Maria, bonica i encantadora! amb aquesta mousse segur que triumfem!!
Publica un comentari a l'entrada