*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 30 de juliol del 2008

Mousse de iogurt grec

Del programa Cuines de TV3.

Ingredients:
- 2 rovells d'ou
- 80 g de sucre
- 2 fulls de gelatina
- 250 g de iogurt grec
- 125 g de llet
- 250 g de nata semimuntada
- 250 g de cireres


Per començar, poseu la llet i la meitat del sucre en un cassó al foc i deixeu-ho escalfar.

Mentrestant, poseu en un bol els rovells d'ou i l'altra meitat del sucre i barregeu-ho bé amb un batedor.
Seguidament, afegiu-hi la llet calenta amb el sucre, torneu-ho a barrejar amb el batedor, poseu-ho en un cassó i deixeu-ho coure a foc suau sense deixar de remenar.

Quan estigui a punt de bullir, retireu-ho del foc, afegiu-hi els fulls de gelatina, remullats i escorreguts, torneu-ho a barrejar amb el batedor, coleu-ho i deixeu-ho refredar una estona.
Afegiu-hi el iogurt i la nata i barregeu-ho bé fins que tingueu una massa ben fina.
Poseu-ho en copes i deixeu-ho refredar a la nevera. I ja per acabar, guarniu la copa amb unes quantes cireres per sobre.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Delicios , jo ahir vaig fer un amb presec.

Francesc ha dit...

Això ha de ser, senzillament, boníssim!!!!

Glòria ha dit...

Havia menjat mousse de ioghourt fora de casa, però no havia trobat cap recepta que em convencés. Aquesta la trobo molt encertada. La faré!.

Fins aviat

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, bonica i encantadora! amb aquesta mousse segur que triumfem!!

Segueixen aquest bloc