
Ingredients:
- 300 gr. de carn de vedella picada
- 200 gr. de carn de porc picada
- 1 pastanaga
- 1 branca d’api
- 1 pebrot verd italià
- 1 ceba gran
- 3 dents d’all
- 1 kg. de tomàquets vermells
- 1 llauna de tomàquet concentrat
- 1 got de vi blanc sec
- 1 got de brou o una cullerada de brou concentrat
- tabasco
- orenga
- alfàbrega
- sal i pebre
- oli d’oliva verge
Fregir les carns en una paella, remenant bé per tal que quedi separada i no en bloc. Reservar en una cassola.
Fregir en la mateixa paella la ceba ben picada, afegir l’api, i la pastanaga, també picats. Després el pebrot verd picat.
S’afegeixen les espècies i es deixa coure tapat a foc lent.
Després d’uns minuts s’afegeixen els tomàquets picats, pelats i sense llavors, i el concentrat de tomàquet. Es remou i s’afegeix a la carn.
Es posa la cassola al foc lent, tot afegint el vi, l’all picat, el brou, la salsa anglesa i el tabasco, al gust. Es corregeix de sal i pebre.
Es tapa la cassola i es deixa coure durant una hora, hora i mitja. Afegint aigua o més brou si es queda sec i remenant per que no es quedi enganxat.
Es recomanable fer-ne molta i congelar-la en pots.
4 comentaris:
Amb permis he sucat pa.
Molt bona la idea de la congelació. Per a l'estiu, beníssim. Salutacions.
hola! aixó si és una bona salsa bolognesa ehh.
felicitats
Bestial!
Publica un comentari a l'entrada