Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.
Ingredients:
- 500 gr. de bròquil
- 50 gr. de formatge blau (la recepta deia d’Auvergne)
- 40 gr. de mantega
- 1 cullera gran de crema de llet
- nou moscada
- sal i pebre
Netejar i partir en trossos petits el bròquil.
Fondre la mantega en una cassola, afegir-hi el bròquil, sal i pebre.
Afegir una mica d’aigua, tapar i deixar coure durant deu minuts.
Batre el formatge blau amb la crema de llet.
Quan el bròquil estigui cuit, triturar-lo finament i afegir la crema de llet amb el formatge blau. Afegir-hi nou moscada al gust.
Servir calent.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
11 comentaris:
Broquil uh,ah.. Bé potser amb formatge blau...
Sara Maria, a mi m'agrada molt, tant el broquil com la col-i-flor, i així amb el formatge blau li dones més importància i ja serveix de plat únic.
PTNTS
Dolça
...mmmm...a mí tamé m'encanta! I si és amb formatget...que bo, no?
Ptnts
Pot ser serà el sopar d'un dia d'aquests aquesta recepta.
Bona idea per sortir del tòpic broquil bullit o al vapor ;)
Una abraçada
Quin be de Déu aquest bròqul de la foto, i amb el formatge blau ha de ser deliciós.
Una abraçada
No sabia que això es deia bròquil. Em pensava que era una altra cosa:
http://www.xtec.cat/~iocon/projecte/realitat/broccoli.jpg
A això teu de la foto el meu verdurer li diu "romanesca". Ara, si tu dius que en català correcte es diu "bròquil", que no se'n parle més. :D
Sara. Aixo ha d'estar bonissimmmmm. A mes magrada molt el broquil.
Petonets.
m'agrada, carai avui no pita aquest teclat.
Què bonica la fotografia! Sembla mentida que un bròquil pugui arribar a ser tan poètic. Tot i que el perfum que deixa no és gaire agradable, a mi m'encanta de qualsevol manera.
Felicitats a la cuinera!
M'encanten les cremes, i de totes elles em quedo amb aquesta!
Que bo !!!
I pels que no podeu pendre llet de vaca, probeu amb llet de soja , queda boníssim també !!!
Publica un comentari a l'entrada