*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 20 d’abril del 2009

Puré de pebrots al vinagre balsàmic

Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.

Ingredients:
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot verd
- 3 cullerades grans de vinagre balsàmic de mòdena
- 1 cullerada gran d’oli d’oliva verge
- flor de sal
- pebre blanc


Netejar els pebrots de llavors i tires blanques. Posar-los al forn sobre una safata fins que la pell sigui negre i salti sola (escalivar-los). Fer-los refredar dins embolicats amb paper d’alumini per tal de recollir el suc que deixin anar.
Recuperar el suc que han deixat anar a la safata fent-hi escalfar el vinagre i reservar.

Quan els pebrots estiguin freds pelar-los bé. Triturar amb el túrmix juntament amb l’oli, el suc que hagin deixat anar i el vinagre de la safata. Salpebrar.

Servir a temperatura ambient o fred. Es bo acompanyant formatge de cabra.

10 comentaris:

Striper ha dit...

A mi m'agraden els encortits aixi que aixo seguramenr també.

arantxi ha dit...

Qué original, Sara Maria! Me encantan los pimientos, seguro que queda buenísima.

La cuina vermella ha dit...

Un puré boníssim per menjar-lo a tota hora, quina delícia!

josep ha dit...

Genial i refrescant puré. El provarem ara que s'acosta la calda estienca.
Una abraçada

Unknown ha dit...

Segur que ha de ser boníssim!!! Enhorabona

starbase ha dit...

I si es fan els colors per separat i es posen així al plat?
Pot quedar a sobre ben maco, perque bo ja es veu que quedarà bo!

starbase

Sara Maria ha dit...

Doncs si Starbase, seria una bona decoració... Però crec que el convinat de gustos junts també ha de ser força interessant (el groc és més dolç).

illetapitita ha dit...

Un puré molt bo i refrescant!
Ideal per als dies de caloreta.

Cuinetes ha dit...

Aquest puré a d'estar de c...ons!!! Amb el formatge de cabra súper bo!

Sara Maria ha dit...

També l'he fet i és genial el gust final de la combinació de gustos dels diferents pebrots.

Segueixen aquest bloc