Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.
Ingredients:
- 600 gr. de cebes vermelles
- 4 càpsules de cardamom verd
- 300 gr. de sucre de canya
- 10 cl. de vi blanc sec
- 10 cl. de vinagre de mel
- Sal i pebre
Pelar les cebes i tallar-les finalment en juliana.
Obrir les càpsules de cardamom i extreure’n els grans.
Dins una cassola d’esmalt o una antiadherent, posar al foc la ceba i el sucre a foc lent primer, quan les cebes comencin a fondre apujar el foc.
Afegir el vi blanc, els grans de cardamom i el vinagre. Fer coure a foc moderat durant uns 20 minuts.
Corregir de sal i pebre i aturar la cocció quan ja no quedi suc dins la cassola.
Servir a temperatura ambient, i si es vol es pot triturar. Per acompanyar terrines, patés i la xarcuteria.
Foto de Picassa
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Boníssim!!! Això és una recepta fantàstica!!!
Ostres no se jo aixo.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Què bo, Sara Maria! Jo sóc un gran afeccionat a les melmelades de ceba. Precisament aquests dies estic experimentant amb espècies i herbes aromàtiques. Aquesta és genial!
Copiada, guappa!!!
Estic encantada amb aquest llibre, es una meravella. Ja m'hi imagino una costellada amb tot de bols amb diferents purés... Nyam!!
Em sembla una idea alucinant, quina meravella Sara Maria.
El otro día comí un repollo con cardamomo, como guarnición de una codornices y estaba buenísimo. Esta con cebolletas estará de coña.
Un saludo
Roberto
L'he fet, i genial!! Sols he canviat el vi blanc per cava
Publica un comentari a l'entrada