
Ingredients:
- 600 gr. de cebes vermelles
- 4 càpsules de cardamom verd
- 300 gr. de sucre de canya
- 10 cl. de vi blanc sec
- 10 cl. de vinagre de mel
- Sal i pebre
Pelar les cebes i tallar-les finalment en juliana.
Obrir les càpsules de cardamom i extreure’n els grans.
Dins una cassola d’esmalt o una antiadherent, posar al foc la ceba i el sucre a foc lent primer, quan les cebes comencin a fondre apujar el foc.
Afegir el vi blanc, els grans de cardamom i el vinagre. Fer coure a foc moderat durant uns 20 minuts.
Corregir de sal i pebre i aturar la cocció quan ja no quedi suc dins la cassola.
Servir a temperatura ambient, i si es vol es pot triturar. Per acompanyar terrines, patés i la xarcuteria.
Foto de Picassa
7 comentaris:
Boníssim!!! Això és una recepta fantàstica!!!
Ostres no se jo aixo.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
Què bo, Sara Maria! Jo sóc un gran afeccionat a les melmelades de ceba. Precisament aquests dies estic experimentant amb espècies i herbes aromàtiques. Aquesta és genial!
Copiada, guappa!!!
Estic encantada amb aquest llibre, es una meravella. Ja m'hi imagino una costellada amb tot de bols amb diferents purés... Nyam!!
Em sembla una idea alucinant, quina meravella Sara Maria.
El otro día comí un repollo con cardamomo, como guarnición de una codornices y estaba buenísimo. Esta con cebolletas estará de coña.
Un saludo
Roberto
L'he fet, i genial!! Sols he canviat el vi blanc per cava
Publica un comentari a l'entrada