*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 13 de maig de 2009

Gelat de iogurt grec i maduixes

Del últim curs amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo.

Ingredients:
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 400 ml. de nata per muntar
- 1 iogurt grec
- 1 pessic de sal
- 250 gr. de maduixes
- 50 gr. de sucre

Triturar les maduixes amb el sucre fins aconseguir una crema homogènia. Posar en un pot al foc durant uns 5 minuts. En acabar, si es vol es pot colar. Reservar.

Separar les clares del rovells. Muntar les clares a punt de neu amb el pessic de sal, han d'estar a temperatura ambient per que muntin bé.

Muntar els rovells amb els 100 g. de sucre fins que tripliqui el volum.

Mig muntar la nata freda de la nevera, en un bol.

Barrejar els rovells i el iogurt grec, i afegir-hi, amb cura, les clares i la nata.

Farem servir de motlles gots de plàstic, així, en ser flexibles, els podrem desmotllar bé.

Tacar amb les maduixes els gots, posar-hi dues cullerades de la barreja que hem fet, una cullerada de maduixes i acabar amb dues de barreja més.

Un cop plens, mig barrejar, o barrejar malament amb la cullera per que faci l'efecte de marbre.
Posar al congelador.

El truc per desmotllar-los és agafar el got amb les dues mans i girar-les en sentit contrari. Es desmotllen molt fàcilment.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Ummm quina pinta!!!

Mercè ha dit...

Sara Maria, aquest gelat l'hauré de fer perquè té una pintaaaaaa!!! ;)
Petons!

Jesús M. Tibau ha dit...

mmmm, quina delícia, m'encanta

el pingue ha dit...

Esto polos me hacen ser un niño. ¿Te acuerdas del frigo pie, o del pol de leche, o del drácula? Aún sigo comprándolos........

Ñam Ñam

Sara Maria ha dit...

El polo de leche!!! Ssssiiiii... Me encanta aun hoy!!!

Massitet ha dit...

Nyam!
I larga vida al polo de leche de la Frigo!!!!!!
jajajajjaaj

Besets!

josep ha dit...

Sara,
Boníssim, ho dic per experiència.
Una abraçada

La cuina vermella ha dit...

Es un meravella aquest gelat, aquest diumenge cau!!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...