El tenia escrit a mà en un paper, no recordo d'on l'havia tret. La veritat és que fa temps que no l'he feta però recordo que era molt bona.
Ingredients:
- 12 gambes (congelades)
- 1 tassa petita de sofregit
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Per la picada:
- safrà
- 2 alls
- ametlles
- 1 llesca petita de pa fregit
- 1/2 pressa de xocolata de més del 70% de cacao
Amanir les gambes amb sal i pebre i sofregir-les fins que estiguin rosses.
Retirar una mica de l'oli i afegir-hi el sofregit. Doneu-li unes voltes.
Tirar-hi un cullerot d'aigua i la picada. Deixeu-ho coure uns cinc minuts i corregiu de sal.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
Crec recordar que era d'un llibre del Fàbregas o del Lladonosa
Aquesta combinació tan curiosa no se m'hauria ocorregut mai. Però si tu dius que és bona, la provarem un dia d'aquests.
I suurten bones, es tindra que probar.
ooooohhhhh! que atrevit!! m'encanta!
Records
Fa anys que guardo una recepta de pollastre amb llagostins i xocolata, però em resisteixo a fer-la. Ja sé que és només mitja presa, però associo la xocolata a cosa dolça!
A veure si m'animo ara que he vist la teva recepta!
Una abraçada.
Doncs jo associo la xocolata a plats de xup xup de carn. Aquesta és ben diferent!.
Publica un comentari a l'entrada