Del últim curs amb la Mireia Carbó al Club Social Caprabo.
Ingredients:
- 3 ous
- 100 gr. de sucre
- 400 ml. de nata per muntar
- 1 iogurt grec
- 1 pessic de sal
- 250 gr. de maduixes
- 50 gr. de sucre
Triturar les maduixes amb el sucre fins aconseguir una crema homogènia. Posar en un pot al foc durant uns 5 minuts. En acabar, si es vol es pot colar. Reservar.
Separar les clares del rovells. Muntar les clares a punt de neu amb el pessic de sal, han d'estar a temperatura ambient per que muntin bé.
Muntar els rovells amb els 100 g. de sucre fins que tripliqui el volum.
Mig muntar la nata freda de la nevera, en un bol.
Barrejar els rovells i el iogurt grec, i afegir-hi, amb cura, les clares i la nata.
Farem servir de motlles gots de plàstic, així, en ser flexibles, els podrem desmotllar bé.
Tacar amb les maduixes els gots, posar-hi dues cullerades de la barreja que hem fet, una cullerada de maduixes i acabar amb dues de barreja més.
Un cop plens, mig barrejar, o barrejar malament amb la cullera per que faci l'efecte de marbre.
Posar al congelador.
El truc per desmotllar-los és agafar el got amb les dues mans i girar-les en sentit contrari. Es desmotllen molt fàcilment.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Ummm quina pinta!!!
Sara Maria, aquest gelat l'hauré de fer perquè té una pintaaaaaa!!! ;)
Petons!
mmmm, quina delícia, m'encanta
Esto polos me hacen ser un niño. ¿Te acuerdas del frigo pie, o del pol de leche, o del drácula? Aún sigo comprándolos........
Ñam Ñam
El polo de leche!!! Ssssiiiii... Me encanta aun hoy!!!
Nyam!
I larga vida al polo de leche de la Frigo!!!!!!
jajajajjaaj
Besets!
Sara,
Boníssim, ho dic per experiència.
Una abraçada
Es un meravella aquest gelat, aquest diumenge cau!!
Publica un comentari a l'entrada