No cal que us digui que aquest llibre és genial, Une petite faim. 280 mets salés & sucrés, però quina llista de pendents que crea!
Ingredients:
- 1,5 kg. d’espinacs
- 3 escalunyes
- 1 cullerada gran, rassa, de curry
- 2 cullerades grans de nata líquida per a muntar
- 35 gr. de mantega mig salada (demi-sel)
- sal
Netejar els espinacs i assecar-los. Tallar-los en talls no massa grans.
Pelar i picar les escalunyes.
Fondre 25 gr. de la mantega en una cassola, i afegir-hi els espinacs, salar i tapar. Deixar coure durant 15 minuts. Els espinacs ràpidament perdran volum.
Fer fondre la resta de la mantega en una paella i afegir-hi les escalunyes durant uns 5 minuts a foc suau. Afegir-hi el curry i una mica de sal.
Remenar i afegir la nata líquida tot remenant uns instants.
Quans els espinacs siguin llestos, afegir-hi la barreja de la nata amb el curry i barrejar-ho tot bé. Rectificar de sal si cal i servir calent.
Per acompanyar pollastre o vedella.
Jo crec que li aniria bé afegir-hi uns pinyons... (les panses no m’agraden)
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Boníssim!!! Tens tota la raó, aquest llibre de què parles ha de ser una mina!!! Salutacions
Dues coses que m'agraden combinades.. bé!!
Hola guapa, els espinacs no son el meu fort, però segur que el curri li dona un toc genial. Molts petons.
El curri li deu donar un gust genial als espinacs.
Bona recepta!
Una abraçada!
Quin acompanyament més original. Potser també hi posaria pinyons.
Ei, Sara Maria, saps que he intentat comprar el llibre i no el tenen ni a Amazon.fr? Totes les receptes tenen molt bona pinta... On el vas comprar, tu (a França, ara em diràs)?
Doncs no, me'l van regalar a Brusel·les. Era de qui ens allotjava a casa seva, un parent dels amics amb els quals vaig anar. Va veure que m'agradava i em va fer el magnífic regal.
Ja et donaré la referència de l'editorial.
Publica un comentari a l'entrada