
Ingredients:
- 300 gr. d’albercocs sense pinyol
- 100 gr. de sucre
- 125 gr. de farina
- 3 ous
- 400 cl. de llet freda (dues tasses)
- un polsim de sal
- mantega per untar el motlle
Netejar, treure el pinyol i tallar en trossos els albercocs. Posar en un bol amb 50 gr. de sucre, remenar i deixar reposar.
Untar un motlle d’uns 26- 28 cm amb la mantega.
Escalfar el forn a 180ºC.
Batre els ous fins que quedin escumosos, a mà o amb la batedora. Afegir-hi la resta de sucre, la farina i la sal. Remenem bé.
Anem afegint la llet de mica en mica sense deixar de remenar, per aconseguir una barreja fluida i homogènia.
Posem la fruita ensucrada al fons del motlle, i a sobre i tirem la barreja anterior.
Ho enformem uns 40 minuts (segons el forn). Amb l’ajut d’un escuradents o ganivet podem comprovar la cocció del pastís. Punxem-lo i quan surti net esta llest.
Es pot servir fred o tebi.
5 comentaris:
Ha de ser boníssim!!! MMM!!!
mmmmm he esmorçat fruita i entre habien albrcocs.
Hola Sara Maria!!!
Eii que bo que deu quedar amb albercocs també!! Boníssim!!
L'hauré de provar de fer ara amb albercocs dolcets! Una abraçada!!
Hombre la tarta tatín está buena pero esta que nos sugieres tú también tiene muy buena pinta.
Un bon suggeriment, ja em va agradar el de cireres, ara tenim dues versions.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada