La recepta base és de Cuinetes, aquí la podeu trobar. Jo sols he canviat de fruita i la veritat és que queda molt bé l’acidés de l’albercoc amb la dolçor del cremós.
Ingredients:
- 300 gr. d’albercocs sense pinyol
- 100 gr. de sucre
- 125 gr. de farina
- 3 ous
- 400 cl. de llet freda (dues tasses)
- un polsim de sal
- mantega per untar el motlle
Netejar, treure el pinyol i tallar en trossos els albercocs. Posar en un bol amb 50 gr. de sucre, remenar i deixar reposar.
Untar un motlle d’uns 26- 28 cm amb la mantega.
Escalfar el forn a 180ºC.
Batre els ous fins que quedin escumosos, a mà o amb la batedora. Afegir-hi la resta de sucre, la farina i la sal. Remenem bé.
Anem afegint la llet de mica en mica sense deixar de remenar, per aconseguir una barreja fluida i homogènia.
Posem la fruita ensucrada al fons del motlle, i a sobre i tirem la barreja anterior.
Ho enformem uns 40 minuts (segons el forn). Amb l’ajut d’un escuradents o ganivet podem comprovar la cocció del pastís. Punxem-lo i quan surti net esta llest.
Es pot servir fred o tebi.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Ha de ser boníssim!!! MMM!!!
mmmmm he esmorçat fruita i entre habien albrcocs.
Hola Sara Maria!!!
Eii que bo que deu quedar amb albercocs també!! Boníssim!!
L'hauré de provar de fer ara amb albercocs dolcets! Una abraçada!!
Hombre la tarta tatín está buena pero esta que nos sugieres tú también tiene muy buena pinta.
Un bon suggeriment, ja em va agradar el de cireres, ara tenim dues versions.
Fins aviat
Publica un comentari a l'entrada