
Ingredients:
- 75 gr. de mantega
- 75 gr. de sucre
- 1 ou
- 125 gr. de farina
- gelea de flor de saüc
- suc de baies de saüc
Barrejar la mantega pomada, el sucre i l’ou, batre-ho fins que quedi espumós.
Afegir la farina de mica en mica tot barrejant.
Pastar la barreja i deixar-la reposar uns 20 minuts a la nevera embolicada amb paper film.
Aplanem la pasta, tot aconseguint un gruix d’uns 0,5 – 1 cm. Fem rodones amb l’ajut d’un motlle o un got. Fem també cercles foradats per afegir a sobre dels anteriors i fer-ne unes bores.
Omplir els pastissets amb gelea de flor de saüc i, a sobre, suc de baies de saüc.
Pintar les bores amb ou batut.
Coure a forn escalfat a 180ºC durant uns 20 – 30 minuts.
5 comentaris:
que bones les galetes Sara Maria, quina manera més original d'aprofitar els fruits de la natura. Petons.
Flors en tenc, de seques... baies no n'he trobat enlloc. N'hauré de sembrar!
...aquest curs ha donat per molt no? Desconeixia les qualitats del saüc...i ho apunto!
Aquestes galetes...ara en menjaria una, o dues, o....
Ptns
sí que n'has tret profit, d'aquest curs, els pastissets es veuen deliciosos.
saps que no he tastat mai les baies de saüc? per aquí n'h ha però no n'he collit mai, quan en torni a veure les colliré i intentaré fer-ne un suc, una melmelada o un pastisset.
Jo tampoc les havia tastat mai, i ara, tinc xarop de saüc que he fet amb flors que em vaig dur i és el refresc que tinc a la nevera. Es dilueix el xarop en aigua, al gust, i es deixa refredar... Deliciós!!
Aaahh, la base dels pastissets és una recepta suïssa de galetes que queden d'allò més bé, soles o farcides.
Publica un comentari a l'entrada