
Ingredients:
- pasta brisa
- 1,250 kg. de musclos
- 12 gambes
- 200 gr. de xampinyons
- 400 gr. de nata líquida
- 4 ous
- 100 gr. de mantega
- 300 gr. de vi blanc
- safrà mòlt
- sal
- oli d’oliva
Obrir els musclos al vapor durant 3 minuts, jo en vaig fer servir de congelats (igual que les gambes). Deixar refredar i tallar a talls. Reservar.
Netejar els xampinyons i tallar-los a làmines. Posar en una paella una mica de mantega i una gota d’oli i passar-hi els xampinyons amb una mica de sal.
Afegir el vi blanc i deixar reduir.
Pelar les gambes i tallar a trossos.
Estirar la massa brisa sobre un motlle rodó. Encendre el forn a uns 200ºC.
En un bol batre els ous. Afegir un polsim de safrà, una mica de sal i la nata de mica en mica.
Afegir-hi els xampinyons, musclos i gambes.
Corregir de sal i omplir el motlle amb la pasta brisa amb la barreja.
Posar al forn durant uns 25 minuts.
Treure del forn i deixar temperar abans de desemmotllar-lo.
3 comentaris:
M'ha fet venir gana aixo que acabo de dinar.
mmmmmmmmmmmmm!!!
Quina bona pinta, ja el faré !!!!
Que bona! No la canviava pas per una de vegetariana o de pernil amb cansalada!
Publica un comentari a l'entrada