Aquesta recepta la vaig veure a Cuina per llaminers (recepta), així vaig conèixer un altre bloc d’on ella l’havia tret, la Petita vegada (recepta), on, malgrat no ser ni vegana ni vegetariana, en treure més receptes de ben segur. Els préssec que vaig fer servir me’ls va dur una companya de feina, la Rosa, collits directament de l’arbre. És de les receptes que us recomano, especialment ara a l’estiu, és molt refrescant!
Ingredients:
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues grosses
- 1 préssec gros
- sal
- nou moscada
- una cullerada sopera de formatge Quark
- oli d’oliva verge
En una cassola, on després hi puguis afegir aigua, sofregir la ceba i les pastanagues tallades a trossos.
Quan estiguin daurades, cobrir amb aigua (que passi un dit o dos per sobre les verdures) i deixar bullir fins que estiguin toves.
Pelar i tallar a daus un préssec, reservar-ne la meitat, i l’altra afegir a les pastanagues i la ceba que ja haurem enretirat del foc.
Afegir sal i pebre i triturar.
Deixar refredar a la nevera.
En servir afegir la resta del préssec tallat a daus, unes gotes de formatge i un rajolí d’oli.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
Visca l'estiu!!
Chen-cha-chio-nal.
FA bona pinta...jo per aquestes cremetes em faria vegana...no?
Ptnts
Ja em va agradar, ja, quan la vaig veure al bloc de la Mercè. I té una combinació de colors maquíssima.
jejeje Sara Maria, veig que també et va encantar!! Jo ja l'he fet un parell de vegades. A part de ser ràpida de fer, és moooooolt bona i refrescant! :)
Petons!
Si Mercè i Maegarida, es super refrescant!! Crec que m'hi he viciat, igual que amb la Lemon Curd... hehheehhe...
serà qüestió de fer-la, tot i que no som massa de cremes, però aquesta amb aquest color tan meravellós valdrà la pena segur!!
Muacs
Publica un comentari a l'entrada