Ingredients:
- 2 cebes
- 1 gra d’all
- 2 porros
- 1 tros de pebrot verd
- 1 tomàquet madur
- 1 cullera de farina
- 3 bosses de tinta congelada
- ½ l. de fumet de peix
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Pelar i tallar les cebes, all, porros i pebrot, i posar-los a saltejar en una paella amb oli.
Quan comencin a daurar afegir el tomàquet tallat també a trossos. Quan estigui cuit afegir-hi la farina.
Desfer la tinta en el fumet i afegir-ho a la paella amb les verdures, deixar coure per que redueixi. Salpebrar, triturar i passar pel colador xinès.
Acompanya molt be peix, especialment el blanc.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
1 comentari:
Sara Maria, gràcies per aquesta recepta, que bona!!
Publica un comentari a l'entrada