Ingredients:
- 3 o 4 figues
- un tros de parmesà
Per amanir:
- oli
- branca de vainilla
- canella
- cumí
- cardomo
La preparació és fa el dia abans.
Es netegen les figues, es sequen amb un drap ben seques, es posen un una bossa de plàstic i es posen al congelador.
Per preparar l’oli aromatitzat:
Es talla la branca de vainilla al llarg i es rasca l’interior traient les boletes negre de dins, aquestes i la branca es posen a dins l’oli. També s’hi posa la branca de canella, i les altres espècies. Es tapa i es deixa reposar, si ho deixeu més dies millor.
Per preparar el plat:
Es van tallant les figues, encara congelades, en rodanxes primes, ben primes, i es van posant sobre un plat, com carpaccio. A sobre es posen encenalls fins de parmesà i s’amaneix tot amb l’oli de vainilla i canella. Ho deixeu i acabeu de preparar la resta del menjar, quan acabeu les figues estaran descongelades i marinades al punt amb l’oli i el parmesà.
Bon profit!!
- 3 o 4 figues
- un tros de parmesà
Per amanir:
- oli
- branca de vainilla
- canella
- cumí
- cardomo
La preparació és fa el dia abans.
Es netegen les figues, es sequen amb un drap ben seques, es posen un una bossa de plàstic i es posen al congelador.
Per preparar l’oli aromatitzat:
Es talla la branca de vainilla al llarg i es rasca l’interior traient les boletes negre de dins, aquestes i la branca es posen a dins l’oli. També s’hi posa la branca de canella, i les altres espècies. Es tapa i es deixa reposar, si ho deixeu més dies millor.
Per preparar el plat:
Es van tallant les figues, encara congelades, en rodanxes primes, ben primes, i es van posant sobre un plat, com carpaccio. A sobre es posen encenalls fins de parmesà i s’amaneix tot amb l’oli de vainilla i canella. Ho deixeu i acabeu de preparar la resta del menjar, quan acabeu les figues estaran descongelades i marinades al punt amb l’oli i el parmesà.
Bon profit!!
1 comentari:
Puedo corroborar que este carpaccio de higos y parmesano está delicioso. He tenido el gusto de probarlo, de manos de esta gran cocinera.
Espero poder disfrutar pronto de otra de tus recetas.
Besos
Publica un comentari a l'entrada