*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 17 de gener de 2007

Carpaccio de figues al parmesà


Ingredients:
- 3 o 4 figues
- un tros de parmesà

Per amanir:
- oli
- branca de vainilla
- canella
- cumí
- cardomo

La preparació és fa el dia abans.

Es netegen les figues, es sequen amb un drap ben seques, es posen un una bossa de plàstic i es posen al congelador.

Per preparar l’oli aromatitzat:
Es talla la branca de vainilla al llarg i es rasca l’interior traient les boletes negre de dins, aquestes i la branca es posen a dins l’oli. També s’hi posa la branca de canella, i les altres espècies. Es tapa i es deixa reposar, si ho deixeu més dies millor.

Per preparar el plat:
Es van tallant les figues, encara congelades, en rodanxes primes, ben primes, i es van posant sobre un plat, com carpaccio. A sobre es posen encenalls fins de parmesà i s’amaneix tot amb l’oli de vainilla i canella. Ho deixeu i acabeu de preparar la resta del menjar, quan acabeu les figues estaran descongelades i marinades al punt amb l’oli i el parmesà.
Bon profit!!

1 comentari:

Marcos Marrero ha dit...

Puedo corroborar que este carpaccio de higos y parmesano está delicioso. He tenido el gusto de probarlo, de manos de esta gran cocinera.
Espero poder disfrutar pronto de otra de tus recetas.
Besos

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...