Aquestes galetes les fa la meva neboda i tenen molt d'èxit. Les fa a una mida petita i són bones de posar en un bol i anar picant.
Ingredients
- 1 ou
- 125 gr. de sucre
- 250 gr. de farina
- un pessic de sal
- 150 gr. de mantega
Batre l'ou i afegir el sucre. Tornar a batre fins que la barreja blanquegi. Afegir la farina, i el pessic de sal, i remenar.
Afegir la mantega fosa i tornar a remenar. Fer una bola amb la massa, tapar-la amb film transparent i deixar-la reposar en un lloc fresc durant una hora.
Enfarinar la taula de treball i estirar la massa amb el corró fins que tingui un gruix de 3 mm.
Doneu forma a les galetes amb un tallador de pastes.
Posar al forn a 180ºC, controlant sovint (aproximadament entre 12 i 15 minuts).
Si es vol es pot perfumar la massa amb pell de llimona, extracte de vainilla o substituir una mica de farina per cacau en pols.
Ingredients
- 1 ou
- 125 gr. de sucre
- 250 gr. de farina
- un pessic de sal
- 150 gr. de mantega
Batre l'ou i afegir el sucre. Tornar a batre fins que la barreja blanquegi. Afegir la farina, i el pessic de sal, i remenar.
Afegir la mantega fosa i tornar a remenar. Fer una bola amb la massa, tapar-la amb film transparent i deixar-la reposar en un lloc fresc durant una hora.
Enfarinar la taula de treball i estirar la massa amb el corró fins que tingui un gruix de 3 mm.
Doneu forma a les galetes amb un tallador de pastes.
Posar al forn a 180ºC, controlant sovint (aproximadament entre 12 i 15 minuts).
Si es vol es pot perfumar la massa amb pell de llimona, extracte de vainilla o substituir una mica de farina per cacau en pols.
1 comentari:
Holaaa!!
m'estic aburrint...|-)
i tinc gana i a sobre veig el pasíts de xoco i encara tinc més ganaaa!xD!
Publica un comentari a l'entrada