Ingredients:
- 250 gr. de couscous
- 2 tomàquet de penjar
- 1 ceba
- ½ pebrot vermell
- 1 pebrot verd petit
- 1 cogombre petit
- ½ carbassó
- ½ albergínia
- suc de 2 llimones
- igual quantitat d’aigua
- oli d’oliva
- sal
- menta picada
- cebollí (cebollino en castellà, ciboulette en francès)o julivert picat
- espècies de tabulé (actualment en venen arreu ja preparades, espècies per plats àrabs)
Es tallen totes les verdures a daus ben petits, quan més petits millor. Es posa tot en un bol, s’amaneix amb el suc de la llimona, l’aigua, l’oli, la sal i les espècies; s’hi ratllen els tomàquets de penjar, es barreja tot, es tapa amb paper film i es posa a la nevera.
Es bo que com a mínim estigui unes deu hores a la nevera abans de servir. Es pot fer la nit abans i queda molt millor. Es conserva bé uns dies a la nevera.
S’hi pot afegir tonyina, pernil, ou dur, cigrons, llenties, espinacs, qualsevol resta de la nevera…
- 250 gr. de couscous
- 2 tomàquet de penjar
- 1 ceba
- ½ pebrot vermell
- 1 pebrot verd petit
- 1 cogombre petit
- ½ carbassó
- ½ albergínia
- suc de 2 llimones
- igual quantitat d’aigua
- oli d’oliva
- sal
- menta picada
- cebollí (cebollino en castellà, ciboulette en francès)o julivert picat
- espècies de tabulé (actualment en venen arreu ja preparades, espècies per plats àrabs)
Es tallen totes les verdures a daus ben petits, quan més petits millor. Es posa tot en un bol, s’amaneix amb el suc de la llimona, l’aigua, l’oli, la sal i les espècies; s’hi ratllen els tomàquets de penjar, es barreja tot, es tapa amb paper film i es posa a la nevera.
Es bo que com a mínim estigui unes deu hores a la nevera abans de servir. Es pot fer la nit abans i queda molt millor. Es conserva bé uns dies a la nevera.
S’hi pot afegir tonyina, pernil, ou dur, cigrons, llenties, espinacs, qualsevol resta de la nevera…
1 comentari:
Unes barrejese d'espècies que us recomano, en general, i en especial per la Tabulé, són les de la marca NOMU.
http://www.nomu.co.za/products/product.php?cat=Rubs
Publica un comentari a l'entrada