Ingredients
- 1 iogurt natural
- 4 o 5 mides del pot de iogurts de xocolata en pols Valor (negre)
- 2 mides del pot de iogurt de farina
- 2 mides del pot de iogurt de sucre
- 1/4 de de mida del pot de iogurt d'oli d'oliva
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
Abans de començar a fer el pastís, escalfar el forn a 250ºC, a dalt i a baix.
S'afageixen tots els ingredients en un bol i es passa tot pel túrmix.
Untar el motlle de mantega, s'hi posa la barreja.
Es posa al forn a 160ºC aproximadament, durant 3/4 d'hora. Per saber si està cuit, punxar el pastís pel mig amb un punxó fins que surti net.
Es poden sustituir les mides de xocolata per un pot petit de xocolata Paladín a la taza, el pastís queda més consistent i més fort de gust de xocolata.
- 1 iogurt natural
- 4 o 5 mides del pot de iogurts de xocolata en pols Valor (negre)
- 2 mides del pot de iogurt de farina
- 2 mides del pot de iogurt de sucre
- 1/4 de de mida del pot de iogurt d'oli d'oliva
- 3 ous
- 1 sobre de llevat
Abans de començar a fer el pastís, escalfar el forn a 250ºC, a dalt i a baix.
S'afageixen tots els ingredients en un bol i es passa tot pel túrmix.
Untar el motlle de mantega, s'hi posa la barreja.
Es posa al forn a 160ºC aproximadament, durant 3/4 d'hora. Per saber si està cuit, punxar el pastís pel mig amb un punxó fins que surti net.
Es poden sustituir les mides de xocolata per un pot petit de xocolata Paladín a la taza, el pastís queda més consistent i més fort de gust de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada