Ingredients
- 1 foie d’oca o ànec sencer
- sal marina
- un drap de fil o cotó
- pebre
- una copa de conyac
Es netegen les venes del foie (que sempre és emprenyador), un cop tretes, es compacten altre cop tots els trossos.
S’omple el fons d’un recipient amb sal gorda.
Es posa el foie sobre el drap i s’hi posa pebre, se li tira la copa de conyac i s’embolica ben prest. Es posa sobre la sal i s’acaba de cobrir amb més sal. Es tapa i es posa a la nevera 24 hores.
Es serveix tallat a rodanxes, i salpebrat amb sal Maldon i pebre acabat de moldre.
- 1 foie d’oca o ànec sencer
- sal marina
- un drap de fil o cotó
- pebre
- una copa de conyac
Es netegen les venes del foie (que sempre és emprenyador), un cop tretes, es compacten altre cop tots els trossos.
S’omple el fons d’un recipient amb sal gorda.
Es posa el foie sobre el drap i s’hi posa pebre, se li tira la copa de conyac i s’embolica ben prest. Es posa sobre la sal i s’acaba de cobrir amb més sal. Es tapa i es posa a la nevera 24 hores.
Es serveix tallat a rodanxes, i salpebrat amb sal Maldon i pebre acabat de moldre.
Us aconsello acompanyar-lo d’un bon Banyuls blanc, un vi dolç de la Catalunya nord. O bé del tradicional Sauternes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada