
De Munich (pot ser calenta)
Ingredients
- Uns 750 gr. de patates
- 1/8 l de brou (pot ser concentrat)
- 1 ceba
- 2-3 cullerades de vinagre
- 2-3 cullerades d’oli
- sal
- pebre
- julivert picat
Se bullen les patates (de igual mida) i es pelen encara calentes, es tallen a rodanxes fines. Un cop fredes es barregen amb la ceba tallada petita. S’amaneix amb la barreja del brou, vinagre i oli, la sal i el pebre, i el julivert picat.
Se l’hi poden afegir salsitxes tipus Frankfurt, tonyina i tàperes, cogombre en vinagre... al gust de cadascú.
Normal
Les patates bullides i tallades en rodanxes es barregen amb ceba picada, cogombres tallats en rodanxes o daus, ou dur, sal, pebre o comí (segons el gusto de cadascú), oli i vinagre. S’hi pot posar també cansalada fumada (bacon).
1 comentari:
Cierto es que la ensalada alemana no parece que lleve mayonesa. Quizás la inclusión de ésta es para adecuarla al gusto de cada uno. Pero también es cierto que, habiendo hecho varias veces esta receta, no llega ni por asomo a la ensalada alemana que puedes probar en Alemanía. Hablo de la parte sur, porque en el norte no he estado, y quizás pueda haber diferencias según donde la pruebes. Nosotros, en todas las ciudades donde estuvimos, la pedimos, pero su textura y su sabor son completamente diferentes.
Besos.
Publica un comentari a l'entrada