Còctel elaborat per primer cop al 1959, per Constante Gil, al Cafè Madrid de València. Constante es retira al 2000 i es dedica a la pintura. Els seus quadres són inspirats en les tertúlies del Cafè, com el que il·lustra aquesta entrada.
Ingredients:
- 1 ampolla de cava sec o semi-sec
- 6 gots de suc de taronja natural
- 1/2 got de vodka
- 25 gr. de sucre (opcional)
Es posa en un recipient prou gran el cava, el suc de taronja, el sucre, el vodka i el cointreau.
Es barreja.
Si pot afegir una mica de canyella.
Ingredients:
- 1 ampolla de cava sec o semi-sec
- 6 gots de suc de taronja natural
- 1/2 got de vodka
- 25 gr. de sucre (opcional)
Es posa en un recipient prou gran el cava, el suc de taronja, el sucre, el vodka i el cointreau.
Es barreja.
Si pot afegir una mica de canyella.
Actualment a molts llocs hi afegeixen 1/2 got de contreau, rom o ginebra, però la recepta original no en porta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada