Recepta típica de Josa (Teruel), enviada per en Jordi Xavier.
Ingredients:
- ou
- arròs
- ceba
- tomàquet
- ametlles torrades
- sal
Opcional:
- brou
- all
- julivert
- porro
- vi blanc
Es baten un o dos ous (segons la quantitat de bunyols que volem fer), com si anéssim a fer una truita.
S’hi afegeix l’arròs en cru. S’hi pot afegir all i julivert.
Es calenta oli en una paella i s’hi van tirant cullerades de la barreja, com si anèssim a fer bunyols. Els fregim d’ambdues acares i els reservem.
A part fem un sofregit amb la ceba i el tomàquet en una cassola, s’hi pot afegir porro i una mica de vi blanc.
Quan estigui a punt hi posem els bunyols a sobre i ho cobrim d’aigua o brou.
La quantitat d’aigua dependrà de si els volem més o menys caldosos.
Afegim una picada d’ametlles, i si abans no li hem posat all i julivert, li podem posar ara. Rectifiquem de sal.
Ho deixem bullir entre 20 i 25 minuts, dependrà del tipus d’arròs.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada