*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 29 de juny del 2007

Llenguados amb mandarina i pinyons

Ingredients:
- 4 llenguados
- 500 g de pinyons crus
- el suc de 2 mandarines (o taronges)
- 1 cullerada de farina
- sal


Netejar bé els llenguados, traient-ne fins i tot la pell, i salar-los una mica. Per facilitar-nos la feina, podem demanar a la peixateria que ens netegin el peix, o comprar-lo congelat i ja net.

Posar una paella al foc amb poc oli i quan estigui calent fregir els llenguados, prèviament enfarinats. Coure’ls poc, però per tots dos costats.

Quan els traguem de la paella, posar-los en una safata per anar al forn i posar-hi al damunt el suc de les mandarines i els pinyons.
Quan tinguem el forn calent, introduir-hi la safata i deixar-ho gratinar durant uns 5 minuts.

Segueixen aquest bloc