Recepta d'en Jose Andrés al seu programa de TV.
Ingredients:
- 400 gr. de vedella, part de l’agulla
- 1 all
- julivert fresc
- pebre negre
- sal
- cansalada fumada tallada a làmines
- cogombres en vinagre
- 1 enciam
- 2 tomàquets frescos
- pa per hamburguesa
- ceba caramelitzada
- ketchup, mostassa i maionesa
Es pica la carn (o es demana a la carnisseria). És important que la carn no quedi compacta, això serà el senyal que la "burguer" estigui ben feta.
Barrejar l’all i julivert picats amb la picada de carn i posar-ho a punt de sal i pebre.
Fer petites boles d’uns 200 gr. cadascuna i aixafar-les en forma de "burguer".
Escalfar una planxa i coure-les.
Ingredients:
- 400 gr. de vedella, part de l’agulla
- 1 all
- julivert fresc
- pebre negre
- sal
- cansalada fumada tallada a làmines
- cogombres en vinagre
- 1 enciam
- 2 tomàquets frescos
- pa per hamburguesa
- ceba caramelitzada
- ketchup, mostassa i maionesa
Es pica la carn (o es demana a la carnisseria). És important que la carn no quedi compacta, això serà el senyal que la "burguer" estigui ben feta.
Barrejar l’all i julivert picats amb la picada de carn i posar-ho a punt de sal i pebre.
Fer petites boles d’uns 200 gr. cadascuna i aixafar-les en forma de "burguer".
Escalfar una planxa i coure-les.
Torrar el pa per l’interior i muntar la "burguer" amb les topings i les salses.
Podem afegir patates fregides.
Podem afegir patates fregides.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada