*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 8 de juny del 2007

Pollastre al cava

Ingredients:
- 1 pollastre
- 1/2 ampolla de cava sec o semisec
- 25 gr. de foie-gras
- 25 gr. de mantega
- 20 gr. de farina
- 75 gr. de nata o crema de llet
- 200 gr. de xampinyon frescos
- julivert

Es posa el pollastre tallat a quarters o vuitens en una cassola amb poc oli, procurant que quasi no agafi color. S'hi posa sal, es treu l'oli i s'hi aboca el cava. Es tapa i es deixa coure a poc a poc fins que sigui tendre.

Es bullen el xampinyons, es reserven i es guarda també el suc de la cocció d'aquests.
Es separa el suc de cava de la cocció del pollastre, i es deixa el pollastre a dins la cassola.

Es fa una salsa tipus beixamenl, però clara, amb la mantega, la farina i el suc de cava de la cocció del pollastre i el de la cocció dels xampinyons. S'hi barreja el foi-gras i la crema de llet.

Es tira a la cassola amb el pollastre i els xampinyons, i es deixa coure uns quants minuts.
Es serveix cobert amb salsa i empolsat amb julivert.

Segueixen aquest bloc