*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 1 de juny de 2007

Quiche de formatges

Recepta del programa de cuina del Jamie Oliver de LocaliaTV. Us la recomano, és molt bona!

Ingredients:
- pasta brisa
- 5 ous
- 500 ml de nata
- sal, pebre i nou moscada
- 250 cheddar ratllat
- 250 gruyère ratllat
- cebollí
- 200 cabra
- 100 bacon
- romaní (si és en flor millor)
- oli


Es baten els ous, la nata, la sal, el pebre i la nou moscada. S’afegeix el formatge cheddar i el gruyère, i el cebollí tallat ben petit.
Es posa en un motlle la pasta brisa, i s’omple amb la barreja anterior.
Es trosseja, amb els dits, el formatge de cabra, tot empolsegant per sobre, les tires de bacon i el romaní mullat amb l’oli.

Es posa la forn a 180ºC fins que en punxar-lo amb un escuradents aquest surt sec.

6 comentaris:

Cristina ha dit...

Bonissimaaaaaaa Sara!!!

A mi no m'ha quedat la pasta tant "bonica", digue'm que l'he fet ràpida.... descuidant una mica l'estètica. Tampoc he trobat romaní (i la meva mare s'ha posat pesadeta, dient-me que no se n'havia de ficar!) hahaha
Per cert, a quin dels llibres del Jamie Oliver es aquesta recepta?
Moltes gràcies i molts petons, K

Cristina ha dit...

Ai, ara he rellegit que era per la TV i no a cap llibre!

Roser ha dit...

Uauuu que bo!! es un pastís de formatge salat super fàcil!! me l'enduc ara mateix!" petons

starbase ha dit...

Jamie rules!! :D

Miquel ha dit...

brutal de bo

el taller de cuina ha dit...

Que bona amb tant formatge! i la fas en un plis!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...