*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 6 de juny del 2007

Crema de meló amb encenalls de pernil

Ingredients:
- 1 meló
- 200 ml de crema de llet
- encenalls de pernil serrà o ibèric

Es talla el meló i es bat juntament amb la crema de llet.
Es reserva a la nevera. A l’hora de servir es serveix amb encenalls de pernil per sobre.

No li poso sal per què els encenalls de pernil li donen el just punt de salat en contrast amb el gust del meló.
Se li pot posar una mica de nou moscada o gingebre ratllat.

Segueixen aquest bloc